Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Nyheter

Automatiska kapapparater och underhåll, säkerhetsåtgärder
Släpp tid: 2021-01-05 14:50:41  träffar: 27

Automatisk rörskärare är en maskin som automatiskt kan göra skärning av stålrör.Driftspänningen är stabil på 2.2 KW, och det minsta ’87094’ och maximalt ’870935’ ligger inom bearbetningsområdet.Den fungerar i hydraulisk form. Automatisk rörskärare är lätt att förbruka.Vilka är egenskaperna hos och formerna för underhåll av denna typ av rörskärare? Vilka är försiktighetsåtgärderna för operationen? Under makro platina Precision Maskin Company små make upp för dig att kort presentera:

Funktioner hos den automatiska rörskäraren:

1.Bra energibesparingseffekt. Användning av verktygsrotation, rör sig inte, spara den kraft som behövs för att rotera röret.

2.Hög effektivitet och låga driftskostnader. Genom att använda skärningsmetoden för samtidig maskinbearbetning med flera verktyg är maskinbearbetningseffektiviteten hög och konsumtionen av skärverktyg låg.

3.Hög processprecision och lågt buller.

4.Hög tillförlitlighet, god noggrannhet och enkelt underhåll.

Fem.Kontrollsystemet antar den rörelsekontrollplattform som baseras på industriEthernet, med hög grad av automatisering och stark kontrollfunktion, och är fullt medvetet om produktionsautomatiseringen av skärning och bearbetning av stålrör.

6.Den största användningen av automatisk rörskärare är lämplig för högeffektiv och noggrann skärning och bearbetning av petroleumklädnad, svetsat rör, högtrycksrör, rörledning och optisk stomme osv., som kan uppfylla kraven för storskalig produktion inom petroleum, metallurgi, bäring och andra industrier. Samtidigt kan man minska energiförbrukningen, spara stål.

Säkerhets försiktighetsåtgärd n:

1.Kontrollera att omkopplarna och skyddsanordningar för alla elektriska anordningar i maskinen är normala och att de endast fungerar när ingen avvikelse har bekräftats.

2.När operatören lämnar maskinen under operationen bör strömmen stängas av.I händelse av fel på maskinen bör strömmen först stängas av, och sedan bör effektiva åtgärder vidtas.

3.Under drift, skär inte röret för hårt för att förhindra att det Bryter.

Dagligt underhåll:

1.Kontrollera om det finns någon onormal drift av maskinen och kontrollera att strömbrytaren är säker.

2.Fyll smörjolja enligt angiven tid.

3, efter arbetet, städa upp maskinen, städa upp ordentligt.

Hongbo Precision maskin Co., Ltd. specialiserar sig på konstruktion, produktion och underhåll av maskiner för skärning av rör.Denna automat har favoriserats av alla sedan den släpptes ut på marknaden.Många beställningar kan få stora rabatter.


Tidigare: No

Nästa: Fördelar och egenskaper hos tand...