Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Nyheter

Fördelar och egenskaper hos tandvalsmaskin
Släpp tid: 2021-01-05 14:54:28  träffar: 24

Tandvalsmaskin är en multifunktionell maskin för kallvalsning, med rullning av en tand i dess valsningstryck i arbetsstycket under trådens kalla tillstånd, raka linjer, rullning. Rullande av raka tänder, heliska tänder och spiralformade splintredskap. Sträng, minskning, rullning och alla former av valsning. Maskinen har ett säkert och tillförlitligt elektriskt, hydrauliskt system för utförande och kontroll, och kan göra varje arbetscykel, halvautomatiskt och automatiskt tre sätt att välja, vilket innebär att följande makroplatinavalsverk i liten skala kan kompensera för fördelarna och egenskaperna hos valsverket.

Den kallvalsande processen är en avancerad icke-styckningsprocess som effektivt kan förbättra arbetskompetens interna kvalitet och ytkvalitet.Den radiala kompressiva stress som genereras under behandlingen kan avsevärt förbättra utmattningsstyrkan och vridstyrkan hos arbetsstycket.Det är en idealisk process med hög effektivitet, energibesparing och låg förbrukning.

Fördelar med den mekaniska tandvalsmaskinen för makroplatina:

1.Hög effektivitet och hög precision

2.Hållbar konstruktion

3.Extremt enkel operation

4.Omfattande tillämpning

Två eller tre rullar i tandvalsmaskinen används för att rulla skruvarna, som är replac&dush35.101.d genom en effektiv kylgjutningsprocess för att bilda en metallstruktur.Fördelarna med denna process är inte bara snabbare och mer exakta, utan också större förlängning, skjuvkraft och hållbarhet än de rullskruvar som erhålls genom skärningsmetoden.

Tandvalsmaskinen är huvudsakligen uppdelad i två axlar excentrisk typ, två axlar som rullar genom typ, två axlar hydraulisk typ, två axlar hydraulisk valsning genom typ, tre axel CAM-typ, tre axel hydraulisk valsning genom flera typer. Den rullande materielen är installerad på den roterande axeln på tvåaxliga respektive treaxliga maskinen när tråden maskinbearbetas.Den extruderade tråden bildas och valsningen med olika specifikationer ersätts med olika trådar genom valsning. Den kan behandla triangeltråd, stegens mönster, rakt mönster, nätmönster, Twill mönster osv.

Funktioner hos de rullande produkterna från makroplatinum-triaxiell tandvalsmaskin:

1.Tandrullning är en plastisk deformation, som skiljer sig från automatisk lathe och andra styckningsprocesser, och det finns inget skrot.

2.Ytan på tråden efter tandvalsningen kan förbättra styrkan och hårdheten på grund av kallhårding.

3.ytjämnheten är mindre än den för svarvning, fräsning och malning,

4.De bearbetade produkterna är bättre vinkelrätt och koncentrerbara än de som bearbetas av tvåaxlig tandvalsmaskin, och precisionen är också högre.

Fem.Hög materialutnyttjandegrad. Produktiviteten ökar mer än nedskärningen, och det är lätt att förverkliga automatiseringen.

6.Den rullande tandmöglet har ett långt liv. Hårdheten hos arbetsstyckets material får dock inte överstiga HRC40

7.Höga krav på blindprovets storleksnoggrannhet (endast blindprovet i vertikal grad och precision kan vara bra genom den treaxiska tandvalsmaskinen för att producera produkter med hög precision).

Åtta.Precisionen och hårdheten hos den rullande tandfiguren är också hög, så det är svårt att tillverka möglet.

9.Inte lämplig för asymmetrisk tråd av rullande tänder.


Tidigare: Automatiska kapapparater och unde...

Nästa: Kina\\\\\\\\\\\\\\\"s precisionsm...